Καλλιτεχνικός Σύλλογος “METRON”

Καλλιτεχνικός Σύλλογος “METRON” - Corfu Beer Fest 2017

Η αγάπη για τον πολιτισμό και τις τέχνες ώθησαν τα μέλη του να ιδρύσουν αυτόν τον "ξεχωριστό" Σύλλογο. Μια νέα πνοή για την Κέρκυρα!!! Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος “METRON” είναι μία πρωτοβουλία επαγγελματιών και ερασιτεχνών φίλων των τεχνών, που μέσω του συλλόγου σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρωτότυπες Καλλιτεχνικές «ομάδες», ώστε να προσφέρουν στα πολιτιστικά δρώμενα της Κέρκυρας και όχι μόνον.

Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσής σκοποί του Συλλόγου είναι : Η καλλιέργεια, η διδασκαλία και η ανάπτυξη του μουσικού θεάτρου (Musical) καθώς και η δημιουργία ομάδας η οποία θα το προβάλλει, και η διατήρηση ενίσχυση και προβολή, μέσω αντίστοιχων ομάδων, της εν γένει Μουσικής και ευρύτερα Καλλιτεχνική Παράδοσης της Κέρκυρας.

Ο Σύλλογος συνεργάζεται με καταξιωμένους καθηγητές μουσικής, φωνητικής, υποκριτικής και χορού, εξειδικευμένους στο Musical Σκοπός επίσης του Συλλόγου είναι και η δημιουργία νέων συνόλων, που αφορούν όλες τις τέχνες. Ήδη προγραμματίζονται μία σειρά από εκδηλώσεις για το έτος 2017, οι οποίες περιλαμβάνουν, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, σεμινάρια χορού, υποκριτικής και μεμονωμένων οργάνων.

More Info

Categories: 
Cultural
Festival Year: 
2017

Our Golden sponsors


Companies and businesses that believe in our vision and support us

Corfu Sea Farm - Corfu Beer Festival
ΔΗΜΗΤΡΑ markets - Corfu Beer Festival
Corfu Beer Microbrewery - Corfu Beer Festival
Corfu Beer Festival - Sponsored by Opticians Arathimos Corfu
V Hotels - Golden Sponsor - Corfu Beer Festival
Nikas - Golden Sponsor Corfu Beer Festival
Καλούδης Α.Ε - Δικτυα Διανομών - Golden Sponsor - Corfu Beer Festival